SNEŽANA ĐURIŠIĆ POTRESNIM GLASOM SE OBRATILA POKOJNOM MARINKU: Za porodicu pevača imala je SNAŽNU poruku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić preminuo je iznenada nakon duge i teške bolesti, a danas će biti sahranjen na Novom bežanijskom groblju u 14:30 časova.

Republika

Foto: Republika.rs

Snežana Đurišić u suzama

 

Pevačica Snežana Đurišić nakon održane komemoracije prisetila se sa predstavnicima medija Marinka Rokvića, te mu je uputila poslednje reči i molitve da ga anđeli čuvaju. 

- Štitio je i branio polje naše branše i naše estrade, porodici želim puno snage, jer će im to zaista trebati, nikada ga niko ne može zaboraviti. Oni koji ga nisu poznavali, imaju šta da čuju i pročitaju o njemu. A tebi dragi kolega neka ti je večna slava i neka te anđeli čuvaju - ispričala je sa setom u glasu Snežana. 

Republika

Foto: Republika.rs

Lepa Lukić u suzama

 

Pevačica Lepa Lukić je takođe održala dirljiv govor na komemoraciji Marinka Rokvića. 

- Mnogo sam emotivna, Marinka ću pamtiti po pesmi, kao kolega je bio super, bili smo 99 godine na turneji, tamo nas je zateklo bombardovanje, morali smo da napustimo hotel. Bili smo 75 dana tamo dok je trajalo bombardovanje, on se vratio, ja sam ostala tamo, jer sam počela da radim. Ja sam kukala, orila bi se kuća! Nek mu je slava, toliko, ne mogu više - ispričala je Lepa Lukić. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nikola i Marko Rokvić

 

Tokom komemoracije Nikola i Marko Rokvić rasplakali su sve prisutne, kada su u jednom trenutku zapevali omiljenu pesmu njihovog pokojnog oca. 

  Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ana Bekuta

Pevačica Ana Bekuta u suzama održala je potresan govor za Marinka Rokvića, pa se prisetila kakav je pevač bio kao otac. Govorom je rasplakala sve pristune. 

Kada umre otac, svhatimo da je život zapravo velika prodavnica i vašar u kojem se ne snalazimo, jer nas naš otac ovog puta neće moći izvesti na put. Sada taj put moramo tražiti sami, kako god znamo. Iako sam pozvana kao deo estrade i trebalo je na početku da kažem da je umro pevač, ja prvo moram da kažem da je umro otac. Gledala sam kakav je otac bio, razumem tugu njegovih sinova. Više je sjajnih pevača, nego sjajnih očeva, zato žalim za Marinkom kao za ocem... Ja sam ubeđena da je u svoju kuću ulazio jednako čist iz rudnika. Marinko Rokvić je bio moj prijatelj i neprihvatljivo mi je da moramo prihvatiti da je otišao. Potpuno mi je neprihvatljivo da nismo negde na slavlju i što život okrutno prolazi. Ako nas sada gleda, nek ne zameri što ga hvalim! - ispričala je Ana Bekuta. 

U toku je komemoracija preminulom pevaču Marinku Rokviću, koji je iznenada preminuo od raka pankreasa. Ovim povodom porodica i prijatelji, kao i poštovaoci Marinkovog lika i dela pristigli su u Kamenu salu radio Beograda kako bi se oprostili od pevača i odali mu počast. 

Pevačica Snežana Đurišić nije mogla da sakrije suze, pa je prišla Marinkovoj udovici Slavici Rokvić i snažno je zagrlila. 

Snajke Marinka Rokvića Bojana i Sara su potom ušle u salu i zajedno sa ostatkom pevačeve porodice odale minut ćutanja. 

Potresan govor održao je Marinkov veliki prijatelj Ljubiša Pavković, koji nije štedeo reči kada je trebao da se priseti prem,inulgo Rokvića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sandra

11.11.2021 16:22

Bitno je da je svaka poruka "snažna".