DRAGAN DŽAJIĆ OTKRIO DETALJE O MARINKU ROKVIĆU: Ispričao sve o poslednjem susret sa pevačem! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Džajić je za portal Republika.rs otkrio sve o poslednjem susretu sa preminulim pevačem Marinkom Rokvićem.

Republika

Foto: Republika.rs

Dragan Džajić o Marinku Rokviću

 

Poznati počasni predsednik Dragan Džajić došao je na komemoraciju preminulog pevača Marinka Rokvića, a tom prilikom se samo pred kamerama Republike.rs prisetio poznanstva sa njim. 

Marinko je preminuo od posledica kancera pankreasa, a Dragan je ispričao kada se poslednji put video sa Rokvićem. Nije krio da poznaje njegovu familiju, a najviše ga je radovalo to što je Rokvić bio strastveni navijač Crvene Zvezde. Potom je Džajić otkrio i da je jednog vreme Rokvić igrao u veteranima Crvene Zvezde. 

- Ja Marinka znam sa početka njegove karijere, on je voleo i sport, bio je navijač Crvene Zvezde, nisam se puno družio sa njim, ali sam ga poštovao kao pevača koji je lepo pevao. Zadnji put sam ga video pre dve godine kada smo bili u Banjaluci, on je igrao za vetetrane Crvene Zvezde, poznajem, njegovog sina Nikolu, dobri smo sa njegovom familijom, jako mi je žao što se ovo desilo - istakao je Džajić za Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading