HODNIK, STEPENIŠTE, KUPATILO SVE U MERMERU: Pogledajte LUKSUZNU VILU Sanje Đorđević od 320 KVADRATA koju prodaje za POLA MILIONA EVRA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.11.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sanja Đorđević je više od dve decenije u braku sa bivšim fudbalerom Petrom Đorđevićem poznatijim kao Perica sa kojim ima kćerku Ivanu.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

 

Porodični dom renovirali su, što bi se reklo "od zidova do plafona", te je u velelepnoj vili od 300 kvadrata sve uređeno po njihovom ukusu.

U celoj kući dominiraju nežni tonovi, ali i zlatni i mermerni detalji koji svemu dodaju posebnu notu. Vila je veoma prostrana, sa mnogo svetlosti, a pevačica je jednom prilikom priznala da ne može da je čisti i sprema sama, te ima kućnu pomoćnicu.

Na zidovima se nalaze brojne slike i ikone, a mediji prenose i da je pevačica baš ovu vilu stavila na prodaju.

Kako se navodi, navodno je odlučila da proda velelepnu kuću u Jajincima za koju navodno traži 525.000 evra. Njena ćerka želi da se odvoji od roditelja pa je pevačica u dogovoru sa mužem rešila da proda kuću od 320 kvadrata i kupi dva luksuzna stana u Beogradu na vodi, piše Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading