ANA NIKOLIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI: Pevačica prelomila, pa saopštila ŠOKANTNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

10.11.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako iza sebe ima pozamašan pevački staž, te su mnogi mislili da će sa mikrofonom u rukama dočekati i penziju, Ana Nikolić nema takve ambicije.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana Nikolić

 

Naime, ona je nedavno prisustvovala jednom javnom događaju, što je jedna od retkih prilika u kojoj je odlučila da se druži sa pripadnicima "sedme sile", budući da u poslednjih nekoliko godina sve ređe daje intervjue.

- Sve više volim poslove koji se odvijaju iza kamere i vidim sebe u tome. Vidim sebe kao producenta, jer više nisam za ove egzibicije - ispričala je Ana za "Ekskluzivno".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ana Nikolić

Nikolićeva je dodela i da pored toga što se njeno ime često nalazi na stranicama dnevne i nedeljne štampe, ona samu sebe nikada nije doživljavala kao osobu koja je rođena za eksponiranje te vrste.

- Ja, zapravo, nikad nešto posebno i nisam bila za takve egzibicije. Nikada se nisam trpala da budem u kadru, osim kada sam imala povod i razlog za to, a to su uvek bile pesme - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading