ŠABANA ŠAULIĆA JURILI SA PIŠTOLJEM: Isplivali ŠOK DETALJI, u sve umešana Vesna Zmijanac! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harmonikaš Mirko Kodić ispričao je šokantnu priču o tome kako je na Vesnu Zmijanac, Šabana Šaulića i njega uperen pištolj i od strane koga.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Preminuo Šaban Šaulić

 

Poznati harmonikaš Mirko Kodić dok je legenda narodne muzike Šaban Šaulić bio živ, pratio ga je na svakom nastupu i time uplemenjivao njegov performans. Međutim, malo ko zna priču i anergodu koja se njima desila na jednom veselju. 

Naime, Mirko se prisetio jednog privatnog veselja na kom je nastupao sa Šabanom Šaulić, a tu se našla i pevačica Vesna Zmijanac. U jednom trenutku Pavle Vujišić potegao je piđtolj na Vesnu, Šabana i Mirka, zbog čega je nastala ozbiljna drama na svadbi.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Preminuo Šaban Šaulić

 

Znaš kako, gde se toči alkohol, gde je veselje, tu uvek ima frke. Svašta je tu bilo , ne ponovilo se. Od zahteva da se peva i svira na krovu do rasturanja svadbe jer se pojavio nevestin bivši frajer. najstrašnije je bilo kada je Pavle Vujisić potegao pištolj na Šabana, Vesnu Zmijanac i mene. On na svadbu doveo trubače, a mi moderni muzičari iz Nemačke. Kad je izvadio onaj pištolj i uperio ga u nas, zaždili smo da l’ kroz prozor il’ kroz vrata, ne sećam se više. Bilo je to u filmu „Sok od šljiva” - ispričao je svojevremeno Mirko Kodić, a prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading