VESNA I ĐOLE ĐOGANI SE RAZVODE? Kriza u BRAKU ih slomila! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đogani prolazi trenutno kroz tešku situaciju sa suprugom Đoletom Đoganijem.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna i Đole se razvode

 

Ljubavni par Vesna i Đole Đogani prolaze tešku situaciju i kriz u braku, saznaju mediji. Naime, Vesna i Đole su uvek delovali skladno i da nemaju nikakve probleme, do jednog trenutka, kada je ekipa ,,Paparaco lova" uhvatio popularnog densera u kolima kako ljubi drugu žensku osobu.

Iako je Vesna uspela Đoletu da oprosti prevaru u autu, izgleda da se, kako je priznala suočila sa novim problemom i iskušenjem, zbog čega je atraktivna plaviša nepoverljiva prema suprugu.

Republika

Foto: e-stock/ Č.Vukojičić, ST/A. Nalbantjan

Đole i Vesna Đogani

 

Mediji rade svoj posao i ne znam zašto bi bili nežni prema nama. Nije mi bilo svejedno dok su nas razvlačili po štampi i portalima, ali bilo mi je nelagodno samo dok sa Đoletom lično nisam razjasnila šta je posredi. Onda sam bila potpuno racionalna, čak nisam imala problem da dajem intervjue i objašnjavam situaciju, dok je Đole bio potpuno van sebe. To je bila situacija u kojoj sam ja smirivala njega, iako bi ljudi očekivali suprotno. Iznenadio se kada sam mu rekla da idem na televiziju, istu onu koja je objavila celu priču, da dam svoju izjavu. On nije mogao da veruje, pitao me je zbog čega odlazim u „leglo zmija“. Ali idem da razgovaram, da rešim stvar, što se na kraju i pokazalo kao najbolje. Onda je Đole rekao da smo „prešli igricu“, da je naš odnos prešao na novi nivo. On sada ima još veću odgovornost da zadovolji potrebe jedne zrele žene poput mene – rekla je Vesna i otkrila kako bi Đole reagovao kada bi situacija bila obrnuta:

Republika

Foto: pink.rs/printscreen

Vesna i Đole Đogani

 

Ne mogu to ni da zamislim, a verovatno ni on, jer ima jednako veliko poverenje u mene koliko i ja u njega. Svakako je uvek za to da probleme rešavamo između sebe pre nego što postanu javni. Možda i najteža tačka u našem braku do sada bila je moja postporođajna depresija, ali upravo me je Đole izvukao zahvaljujući razumevanju i ljubavi prema meni, ali i iskustvu nekoga ko ima mnogo sestara u familiji. Dve osobe koje se razumeju kao on i ja danas, mogu da prevaziđu bilo kakvu prepreku – kaže pevačica za Story i priznaje da se Đole i ona trenutno suočavaju sa novim problemom.

Evo, upravo ovih dana imam jednu veliku „igranku“ u kući, ali ne smem još da pričam, treba mi vremena da je proživim, da dođem do rešenja, pa ću tek onda moći da analiziram – rekla je Vesna za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading