ON JOJ JE BIO NAJVEĆA PODRŠKA TOKOM RAZVODA: Evo kako izgleda OTAC Andreane Čekić! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić pokazala je svojim pratiocima na Instagramu kako izgleda njen otac koji joj je bio najveća podrška kroz život.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Andreana Čekić pesme

 

Pevačica Andreana Čekić vrlo vešto svoj privatni život krije od očiju javnosti, ali i ona je od krvi i mesa, pa tako nekada ima potrebu da pokaže svoje najmilije svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

Andreana je ovaj put odlučila da svojim pratiocima predstavi svog oca, koji  joj je kroz njen život i karijeru bio najpotrebniji, ali i najveća podrška, što je pevačici i te kako trebalo. Andreana je nedavno prošla kroz težak period razvoda, a potom je uplovila u vezu sa Markom Miloševićem, s kojim se i verila, ali ljubav se okončana burnim raskidom.

Republika

Foto: e-stock

Andreana Čekić razvod

 

Andreana je sada pokazala najbitnijeg muškarca u njenom životu,a  to je njen otac. Andreana je uvek isticala da je vezana za porodicu i da važi za pevačicu koja porodičan život baš voli. No, postoji jedna osoba koja joj malo više znači od svih, a to je njen otac, koji je sa pevačicom bio i u dobru, i u zlu, a evo kako on izgleda. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading