RODIĆKA ŠUTNULA ZLATINOG SINA, PEJA U OČAJU: Smislio PAKLENI PLAN za Natašinu porodicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2021

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Rodić pojavila se sa novim dečkom na promociji kod Lene Kovačević, a sada je otkriveno kako se Peja i Zlata osećaju povodom raskida njihovog naslednika.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic

Nataša Rodić našla novog dečka

 

Prethodnih nedelja domaći mediji pisali su o vezi Nataše Rodić i sina Zlate i Peje Jovana Pejića, a sada se desio novi šok, koji je iznenadio sve. Naime, Nataša se na promociji Lene Kovačević pojavila u prisustvu novog dečka, što je srušilo sve snove i planove koje su Zlata i Peja kovali o velikog svadbi i mnogo zvanica. 

Peja je u javnost izašao i otkrio kako gleda na porodicu Rodić, kao i da se svaki dan gledaju na pijaci, gde oni imaju svoju tezgu, pa je otkrio da ima i tajni plan. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic/pejic_jovan

Nataša Rodić i Jovan Pejić

 

Celu porodicu Rodić poštujem i cenim, stalno se viđamo ovde na pijaci kod mene, gde oni imaju svoju tezgu. Stalno se šalim s Danijelom na pijaci, ja njoj: ‘Prijo, kako si’, ona meni: ‘Prijatelju’ i tako. Uvek mi zapakuje nešto da počasti, dobro prođem što se mesa tiče. Sledeće nedelje kad budem otišao na pijacu, videću koliko je ta Natašina veza jaka, ako opet dobijem kilo mesa, znači ne da nije jaka, nego nema ništa od toga – kaže Peja za Svet, koji jedva čeka da pravi svadbu jedincu.

 

 

Zlata i ja ćemo napraviti svadbu za pamćenje, zaradili smo, pa možemo da priuštimo to Jovanu. Da li će nam snajka biti Nataša Rodić ili neka druga Nataša, videćemo.

Možda jesmo, a možda i nismo. Za Natašu imam samo lepe reči, sve reči hvale imam za nju. Ona je jako dobar čovek, dobra devojka za prijateljstvo i za nešto više – rekao je Jovan, a evo, samo desetak dana kasnije, Nataša je našla novog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading