CAKANU PREVARIO MUŽ SA DRUGOM ŽENOM: Pevačica ispričala ŠOK detalje, uhvatila ga u krevetu sa LJUBAVNICOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica Radosavljević Cakana prisetila se kako je izgledao skeč koji je njen suprug Nebojša priredio, pa je sve izgledalo kao da je vara sa drugom ženom u krevetu.

Republika

Foto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa

Dragica Radosavljević Cakana

 

Pevačica Dragica Radosavljević poznatija kao Cakana poznata je u medijima kako svog supruga predstavlja kao idealnog muškarca, koji je nikada ne bi povredio. Međutim, sve što je lepo ima svoj kraj, pa je tako pevačica ispričala o neprijatnoj situaciji kada je svog supruga Nebojšu uhvatila u krevetu sa drugom ženom. 

Sve je u pitanju neslana šala, koju je njen suprug Nebojša hteo da napravi za Cakanu, nakon čega ona nije mogla da dođe sebi neko vreme. Cakana je istakla je i da je bila ljuta na supruga nakon što se snimanje emisije završilo, jer ju je izložio stresu, a kako je poznata po temperamentu, uplašila se da će je napasti pred svima. 

Republika

Foto: e-stock agency

Dragica Radosavljević Cakana i suprug Nebojša

 

Sećam se toga, mada, Nebojša je, kada su mi pripremali skrivenu kameru, rekao da ću ja sve to provaliti, međutim, nisam. Ali kada se ta emisija završila bila sam toliko ljuta, izložio me je stresu. Mogla sam i njega i nju da napadnem – iskreno je ispričala ona.

Moj osećaj tada, tog trenutka… Neću zaboraviti. Poverovala sam u priču. Ja sam bila u šoku bukvalno. On je izašao iz sobe demoliran i onda sam reagovala kako sam reagovala – prisetila se pevačica u emisiji “ Zvezde Granda specijal“ možda i jedine teške situacije, koju su ona i Nebojša imali za skoro tri decenije braka.

Republika

Foto: e-stock agency

Suprug Dragice Radosavljević Cakane

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading