POKAZAO JE ČOJSTVO I JUNAŠTVO! Nikola Rokvić potresnim rečima progovorio o smrti oca: SPASIO JE NAS OD SEBE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.11.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je danas nakon višemesečne borbe sa karcinomom pankreasa, a njegov sin Nikola Rokvić sada je dao izjavu i otkrio kako se trenutno oseća cela porodica Rokvić.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Nikola Rokvić o smrti oca Marinka Rokvića

Pevač Marinko Rokvić danas je preminuo u 68. godini, od karcinoma pankreasa, a porodica i prijatelji su teško podneli ovu vest. Njegov sin Nikola Rokvić govorio je o tragičnom događaju za njihovu porodicu i u kakvom stanju se nalazi porodica Rokvić.

- Šta da vam kažem, dali smo javno saopštenje, kako bismo se osećali. Teško nam je, nemam reči. Ne znam šta bih više rekao, nadam se da me razumete, da razumete našu bol, tugu, a i radost što smo imali, a i imamo takvog oca koji nam je pokazao mnoge stvari, pogotovo u njegovoj borbi u prethodnih godinu dana kada se borio sa kancerom. Pokazao je čojstvo i junaštvo. Spasio je nas od sebe, a i bio je veliki junak.

Podsetimo, Marinko je nedavno preležao koronavirus, te se pričalo da mu je bakterija napala organizam zbog čega je loše, a danas je porodica u zvaničnom saopštenju obavestila javnost da je preminuo od karcinoma pankreasa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading