NATAŠA RODIĆ POKAZALA DEČKA, PEJIĆ RAZVEZAO JEZIK! Zlatin sin otkrio DETALJE odnosa: MOŽDA ZA DESET GODINA PRONAĐEM NEŠTO U NJOJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2021

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se spekuliše da su sin Zlate Petrović, Jovan Pejić i Nataša Rodić u vezi, a onda su oboje odlučili da stave tačku na te navode.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic/pejic_jovan

Jovan Pejić otkrio detalje odnosa sa Natašom Rodić

Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića, Jovan Pejić i najstarija sestra Rodić, Nataša, našli su se u žiži javnosti nakon spekulacija da su u emotivnom odnosu, a kako se oni nisu oglašavali povodom ovih priča, javnost je to shvatila kao potvrdđivanje navoda da su uplovili u vezu.

Međutim, juče je na Instagram profilu Rodićeve osvanula fotografija sa dečkom, a to nije Jovan Pejić i ovim potezon, ona je bez reči stavila tačku na sumnje da ima nešto više od prijateljstva sa mlađanim Pejićem.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic

Nataš Rodić sa dečkom

Nakon Natašine objave i Zlatin sin se prvi put oglasio za medije i otkrio detalje njihovog odnosa.

- Uvek sam bio džentlmen prema damama i nikada nisam pričao nešto loše o njima, a ni sa kim sam. Uvek sam puštao da one govore o tome. Nikad nisam bio taj koji se hvali da je sa nekim. Za Natašu mogu da kažem samo divne reči, ali nikada ništa nisam imao sa njom više od drugarstva - istakao je Pejić za Telegraf, pa otkrio da li su ikada postojale simpatije između njih dvoje:

 

 

- Pa mi smo izlazili i bili kod kuma Mirka, pričali... Ja nju gledam kao prijatelja i voleo bih da tako i ostane. Otišli smo na bazen, sedeli... Bila je normalna priča. I sa njom sam par puta izašao u restoran i kafić, čak smo zajedno išli u teretanu. Nataša je jako dobra devojka, ali je od mene starija 10 godina... Ko zna. Možda za nekih 10 godina pronađem sve u njoj, ali sada ne - rekao je Jovan, a onda se nadovezao na tu razliku u godinama koja je ista kao između njegove majke i oca: 

 

 

- Dok smo mlađi i gledamo starije devojke, a kasnije ćemo verovatno mlađe... Mama voli Natašu jer su i ona i njene sestre veoma kulturne devojke. I njoj bi bilo drago da ja budem sa Natašom. Ali tu se prvenstveno pitam ja, a ne majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cvrle

04.11.2021 20:43

Samo sanjaj o tome, ona će za koju godinu već biti mama. Velika je razlika dečko. Rodićka je baš zrela devojka, spremna kao zapeta puška za udaju…