ONE SU NAJPOZNATIJE SRPSKE VODITELJKE: Lepotice koje svakodnevno krase male ekrane su dobro poznate, ali niko ne zna šta su ZAVRŠILE!

Autor:

Zabava

04.11.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate voditeljke prepoznatljive su po svojim dugogodišnjim emisijama i svakodnevnim pojavljivanjem na malim ekranima, te se nekako i publika saživela sa njima i teško im je da dan zamisle bez njih, ali malo ko zna šta su ove lepotice završile i diplomama kojih fakulteta se mogu pohvaliti.

Republika

Foto: ST/Petar Divac/republika.rs/printscreen/youtube.com/instagram.com

Fakulteti koje su završile poznate voditeljke

Svakodnevno na malim ekranima jutro i veče nam požele prepoznatljiva lica, dame poznatih imena, lepotice koje ostavljaju bez daha svakodnevno, naše voditeljke koje nas informišu o dešavanjima u zemlji i svetu, ali i one koje nam izmame osmehe na lica svojim emisijama zabavnog karaktera.

Međutim, manje je poznato šta poznate voditeljke imaju od obrazovanja, a diplome koje imaju sušta su suprotnost njihovom sadašnjem zanimanju, te će mnoge iznenaditi svojim zvanjima, prenosi Mondo.

Marija Kilibarda studirala je na Fakultetu političkin nauka, smer socijalni rad i politika, ali je studirala i na Višoj školi, smer sportski menadžment. Ona je danas jedno od najprepoznatljivijih lica televizije ''Prva.''

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Dea Đurđević, poznato lice jutarnjeg programa televizije ''Pink'' završila je dva fakulteta - žurnalistiku i studije državne bezbednosti gde je završila i master studije.

 

 

Jovana Jeremić je jedna od voditeljki za koju se zna šta je diplomirala, a ona neretko i ističe svoju diplomu Pravnog fakulteta u Beogradu, a umesto advokature se odlučila da bude simbol ''Vikend jutra.''

 

 

Lea Kiš je ostala u struci za koju se školovala. Naime, ona je magistrirala komunikologiju, a ima i zvanje doktora nauka iz oblasti kulture i medija na Fakultetu dramskih umetnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

 

Sanja Kužet nosi titulu jedne od najlepših i najzgodnijih lica sa naše javne scene, a ono što malo ko zna o čuvenoj voditeljki emisije ''Zvezde Granda'' jeste da je studirala geografiju, a završila je međunarodnu poslovnu ekonomiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Sanja Marinković je prvo upisala i završila menadžment, a potom i finansijski menadžment, ali njenu karijeru obeležila je emisija ''Magazin In'' koju godinama unazad vodi i uređuje.

 

 

Jovana Joksimović godinama je jedna od najpoznatiljih voditeljki, a završila je Akademiju umetnosti na ''BK'' univerzitetu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

04.11.2021 19:42

Ajde bre ,jedino Jovana Jeremic , lea Kis i Dea Djurdjevic sto su stvarno skolovane:))