SIN NATALIJE I SANIJA SE SKINUO: Devojke će poludeti za njegovim telom, MIŠIĆI pucaju na sve strane! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2021

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi poznate dance grupe Trik Fx, ne eksponiraju svog sina u javnosti. Naime, Dejan je odlucio da zivi mirnijim zivotom u odnosu na svoje roditelje.

Republika

Foto: Instagram.com

Natalija i Sani Trik Fx

 

Poznati par, dance grupe Trik Fx Natalija i Sani Ibraimov ne eksponiraju svog sina u javnosti. Naime, Dejanu je dovoljna popularnost roditelja te je odlucio da on zivi mirnijim zivotom. 

Sin Natalije i Sanija je posvećen sportu, doveo je svoje telo do savršenstva i njime obara devojke s nogu. Dejan je personalni trener u jednoj od beogradskih teretana, a putem svog instagram profila gde broji više od 15 hiljada pratilaca, nesebično deli savete o zdravoj ishrani i treningu.

Republika

Foto: InstagramPrintscreen/dejanibraimov

Ovo je sin Natalije i Sanija Ibraimov

 

- On je zaista u sportu. Radi od devet ujutru do šest popodne, a onda ide pravo u teretanu i tamo ostaje do devet uveče. Ide nam na živce zbog toga! (smeh) Strogo vodi računa o svemu tome. Nijedan dan ne preskače. Posvećen je maksimalno i sve zna šta i kako treba što se toga tiče - rekla je Natalija za "Premijeru".

Republika

Foto: InstagramPrintscreen/dejanibraimov

Sani Ibraimov sa sinom

 

- Liniju je doveo da savršenstva. Drago mi je što je u sportu. Zdravo je dete i dobro, što je najbitnije. Čudno bi bilo, uostalom, da nije u sportu jer se nas dvoje (prim.aut. ona i suprug Sani) ceo život bavimo sportom - ispričala je ponosna majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading