NIKOLIJA JOVANOVIĆ PRVI PUT POKAZALA BRATA: Pevačica emotivnom porukom raznežila sve, a on je OZBILJAN FRAJER! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović prošle noći proslavila je sa bratom Lukasom Jovanovićem njevog 18 rođendan, a tom prilikom mu je na poseban način čestitala.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović prvi put nakon porođaja

 

Pevačica Nikolija Jovanović prošle noći održala je prvi nastup nakon duge pauze zbog njene drugoće sa drugom ćerkicom koju je dobila u ljubavi sa Reljom Popovićem. Nikolija se pojavila u izuzetno intrigantnom, a opet opuštenom izdanju, kojim je istakla njenu već savršenu figuru i to samo nekoliko meseci nakon porođaja. 

Ekipa portala Republika.rs zatekla se na licu mesta, te smo porazgovarali sa Nikolijom, a ona nam je otkrila sve tajne iz emotivne veze sa Reljom Popovićem, sa kojim ima već dve ćerke. 

Međutim, pored prvog nastupa nakon duge pauze, Nikolija je imala prošle noći još jedan specijalni povodom za slavlje, a to je punoletstvo njenog brata Lukasa Jovanovića. Luka se inače prethodnih godina nije eksponirao u javnosti, a NIkolija je prvi put odlučila da ga pokaže sada kada je napunio 18 godina. 

- Večeras mi je i brat ovde, proslavlja 18-ti rođendan, priredili smo mu jedno malo iznenađenje, koje ni sam on ne sluti - izjavila je Nikolija

Nikolija je na Instagram profilu objavila fotografiju sa Lukasom, te mu je emotivnom i dirljivom porukom čestitala punoletstvo. Ispod fotografije su se nizali komentari kako pohvala za Nikolijin nastup i izgled, tako i rođendanske čestitke za njenog brata Lukasa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading