MC STOJAN JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Uputio dramatični APEL, reper mogao da nastrada nasred ulice! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper MC Stojan obavestio je svoje pratioce na Instagram profilu o neprijatnoj situaciji koja ga je zadesila nasred ulice, zbog koje je mogao da ostane povređen.

Republika

Foto: youtube.com/IDJVideos.TV

MC Stojan pesme

 

Popularni reper MC Stojan objavio je na Instagramu informacije koje su izazvale paniku u narodu. Naime, Stojan je objavio stori na društvenoj mreži kako je bio parkiran na jednom parkingu, a tom prilikom je mogao da izvuče deblji kraj, odnosno da nasrada.

Naime, kako je trenutno na snazi snažan vetar, koji apsolutno nosi sve pred sobom, Stojan je mogao da nastrada zbog vetra, pa se požalio svojim pratiocima na društvenoj mreži. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

 

MC Stojan je nedavno otkrive na sajtu za upoznavanje ,,Tinder", zbog čega je izbio skandal u domaćim medijima. Naime, portal Republika.rs uhvatio je popularnog repera kako zanimaciju u ženskom rodu traži preko aplikacija za upoznavanje, a ono što je sve iznenadilo jeste šta mu je pisalo u opisu profila. 

MC Stojan na sajtu za upoznavanje srodnih duša!

U opisu svog profila je napisao da je pevač i producent koji živi na relaciji Beograd - Minhen, a jednom rečenicom je opisao svoj stav prema ženama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

 

- Žena je kao sena: ako trčiš sa njom, izmiče se, ako trčiš pred njom trči za tobom.

Republika

Foto: prinstcreen/tinder

MC Stojan Tinder

 

Nakon tog skandala, MC Stojan se poverio svojim pratiocima d aje bukvalno mogao da izgubi glavu zbog siline vetra koji je duvao. Zapravo, zbog znaka koji je bio postavljen na trotoaru, koji se prilikom jačeg vetra rasklimao i pao na mesto parkinga, reper je mogao izgubiti život, ali i trajno da ošteti svoja kola. 

- Moj auto je bio parkiran pored, ali vetar tolikojako duva da neki prolaznik ili vaš auto može, ne daj Bože da nastrada! Čuvajte se! - poručio je reper MC Stojan.

Republika

Foto: instagram.com

MC Stojan Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading