NE ŽELIM DA BUDEM POZNATA! Ćerka Goce Tržan jednim potezom PROMENILA ŽIVOT iz korena!

Autor:

Zabava

04.11.2021

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Tržan iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu kojoj je najbolji prijatelj i sa kojom neguje odnos pun podrške. Ipak, Lena je pre nekoliko godina odlučila da se povuče sa društvenih mreža, a pevačica je sada otkrila razlog te odluke.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goca Tržan o ćerki Leni i društvenim mrežama

Pevačica Goca Tržan iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, koja se retko pojavljuje u javnosti, a pevačica joj predstavlja najveću podršku i najbolji joj je prijatelj. Goca je nedavno gostovala u jednoj emisiji gde je govorila o svom odnosu sa ćerkom, te otkrila zašto se Lena ne pojavljuje u medijima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Naime, ćerka popularne pevačice je pre nekoliko godina odlučila da se povuče sa svim društvenih mreža, jer je doživljavala brojne neprijatnosti zbog uvreda i pogrdnih komentara nepoznatih ljudi, koji su sebi dali za pravo da jednom detetu utiču negativno da detinjstvo, a Goca je sada otkrila kako se ona nosi sa takvim situacijama.

- Reagujem burno samo kada neko na društvenim mrežama vređa moju porodicu, kada mi pišu uvredljive komentare na račun deteta i muža. Oni nisu krivi što sam ja Goca Tržan i imam jezičinu. Njih dvoje moraju da ostave na miru - istakla je pevačica u emisiji "Premijera".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Lena Marinković je našla način da se zašiti od nepoznatih i loših ljudi koji žele da naude njoj i njenoj majci, a pevačica je ispričala i koji je to trenutak kada je njena mezimica shvatila da ne želi da bude na meti sajber uvreda, ali ni deo medija.

- Lena ima slobodu da koristi socijalne mreže, što se mene tiče, ali je ona samostalno, bez mog insistiranja, pre neke dve-tri godine izbrisala nalog koji je pratilo preko 20.000 ljudi. Rekla mi je: "Ne želim da me svako komentariše i gleda. Ne želim da budem poznata". To je savim u redu - rekla je Goca Tržan, prenosi "Puls online" .

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading