ONA BI SA SVIH STRANA DA ZGRĆE LOVU: Fahreta osmislila opasnu KOMBINACIJU za novac, u svemu će joj pomoći ONA!

Autor:

Zabava

02.11.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fahreta ide preko granice u nadi da zgrne još para, a u svemu će joj pomoći rođena sestra sa kojom je osmislila pakleni plan za biznis.

Republika

Foto: Printscreen

Lepa Brena pevačica

Lepa Brena je oduvek je negovala poslovni život i trudila se da napravi imperiju i zgrne što više love. Ovoga puta, nekadašnja vlasnica "Granda" odlučila je da se udruži sa rođenom sestrom Faketom, koja živi u Kanadi.

Upravo iz tog razloga Fahreta širi svoje poslovanje. Ona je prema rečima izvora bliskom porodici Živojinović angažovala finansijskog konsultatna kako bi njoj i njenoj sestri pomogao u odluci oko delatnosti kojom bi se bavile, a od koje bi na tom području odlično profitirale.

Foto: prinstcreen/Happy TV

Lepa Brena počinje novi posao

U opciji su ugostiteljstvo, nekretnine ili muzika.

- Brena i njena sestra su pravi tim. Njih dve se odlično slažu, a Faketa je pevačica velika podrška. Sada su rešile i da naprave zajedničku saradnju na obostrano zadovoljstvo. Brena ima nameru da uloži veliku svotu novca, milioni su u pitanju, a kako ne bi pogrešile angažovale su stručnjaka da im pomogne u odluci. Kanada je zemlja u kojoj može odlično da se zaradi, a s obzirom na to da Faketa sa porodicom poslednje dve decenije živi tamo i ima papire biće lakše da se njihov poslovni plan realizuje - priča sagovornik za Kurir. Prema njegovim rečima Brena trenutno boravi u Severnoj Americi kojom je oduševljena.

- Breni se Kanada sviđa zato što je uređena zemlja. Ona ima iskustva kada su nekretnine, muzika i ugostiteljstvo u pitanju i zato im je teško da se odluče kojoj delatnosti da se posvete. Pevačica trenutno boravi kod sestre, a kada budu realizovale poslovni plan, više će biti kod nje nego u Srbiji. Faketa je izuzetno sposobna žena i na ovaj poslovno-privatni izazov sa sesetrom je odmah pristala - tvrdi izvor za list Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading