PROCURIO SNIMAK IVA GRGURIĆ, GOLA KO OD MAJKE ROĐENA: Pipa se po intimnim delovima tela! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.11.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić objavila je intiman snimak na društvenoj mreži Instagram, koji je izazvao veliku pažnju.

Republika

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Iva Grgurić gola

 

Bivša voditeljka i pobednica ,,Zadruge 3" Iva Grgurić iznenadila je sve svoje pratioce intimnim snimkom iz kupatila. Naime, atraktivna brineta objavila je video snimak na Instagram društvenoj mreži, na kom se vidi kako se kupa u peni, a sve vreme se mazi rukama po telu. 

 

 

Ovom potezu se niko nije nadao, Grgurićeva je u jednom trenutku počela sebe da mazi po intimnim delovima tela, a svi su ostali u šoku. Grgurićeva je napravila opšti haos na društvenim mrežama, komentari su se usijali, jer niko nije navikao da ovakvo njeno izdanje. 

 

 

Poznato je da Iva voli da provocira i da joj intriga nije strana, ali sada je zapanjila sve kada je pokazala svima šta radi u kupatilu.

Iva je nedavno pokazala kako joj izgleda majka Jasna, a u komentarima su se nizale poruke i komplimenti, te su svi mislili da je u pitanju njena rođena sestra. Jasna je na fotografiji koju je Iva objavila izgledala kao avion. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading