NIKOLINA KOVAČ SA 20 KILOGRAMA VIŠE: Pevačica NEPREPOZNATLJIVA, progovorila o svojim počecima!

Autor:

Zabava

01.11.2021

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nikolina Kovač je prvi put stala na scenu sa samo 16 godina, na audiciji takmičenja Zvezde Granda, a sada je progovorila o svojim počecima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Prva audicija Nikoline Kovač

Poznata pevačica Nikolina Kovač se prvi put pojavila na sceni sa samo 16 godina i to na audiciji za poznato muzičko takmičenje ''Zvezde Granda'', a oni koji je prate od samih početaka, sećaju je se sa 20 kilograma viška.

Ona je sada u jednoj emisija govorila o svom početku i audiciji koja ju je proslavila.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Prva audicija Nikoline Kovač

- Kako je ovo slatko. Ja sam na prvoj audiciji bila dete, bila sam preplašena. Došla sam iz Sarajeva u Šabac, jer u tom periodu nije bilo audicija po Bosni i Hercegovini. Imala sam 16 godina, 20 kilograma više i bukvalno sam iz svoje sobe došla na scenu "Granda" - ispričala je Nikolina za "Grand Online" i istakla da je tada bila druga godina srednje Muzičke škole, odsek solo pevanje i da se to i čulo na audiciji.

 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Prva audicija Nikoline Kovač

Kada se po drugi put okušala audiciji za takmičenje Zvezde Granda, Nikolini se  sreća osmehnula te je tada započela svoju pevačku karijeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading