TEODORA DŽEHVEROVIĆ DOBILA PRETNJE SMRĆU! Leži u lokvi krvi na putu, PEVAČICA U STRAHU ZA ŽIVOT! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.11.2021

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Teodora Džehverović pred ''noš veštica'' uradila je jedan editorijal fotografija, a komentar koji je dobila na jednu od fotografija na kojima je ona navodna mrtva, uznemiro je ne samo nju, nego celokupnu javnost.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Džehverović uznemirena objavom nepoznatog mladića

Pevačica Teodora Džehverović nalazi se na turneji po Americi, a svoje pratioce redovno obaveštava o svemu što se tamo dešava. Kako se juče slavila ''Noć veštica'' u Americi i širom Evrope, Teodora je snimala jedan editorijal, maskirana u glavnu junakinju filma ''Kill Bill'' i oduševila mnoge, a neki su to iskoristli da se na bizaran način ''našale'' na njen račun i pozovu na nasilje.

Naime, jedan korisnik društvene mreže ''Tviter'' objavio je fotografiju na kojoj Teodora leži, prekrivena lažnom krvlju, a u opis iste je napisao: ''Bukvalno svačija želja.''

Teodora je odmah reagovala na ovu objavu, te napisala:

- Nadam se da neko zna ko je gospodin, jer bih volela javno da objavim ime i prezime koja želi da Teodora Džehverović (ja), umre.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Uznemirujuć komentar na račun Teodore Džehverović

Nakon toga, pevačica je objavila i stori na kom kaže da joj ništa nije smešto, te da se veoma uznemirila zbog postupka nepoznate osobe.

- Sad mi već ništa nije smešno. Do sada sam ima razumevanja na sve vaše loše komentare. Niti može svako da me voli, niti treba. Ali napisati kako je ''svačija želja'' da neko pogine je mene izbezumilo, da ja ne mogu sebi upravo da dođem. Definitivno na ovu neću ostati ravnodušna, niti iskulirati, to je sve što u ovom trenutku imam da kažem.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović o komentaru na društvenim mrežama

Nakon ovoga, Teodora je dobila poruku da se dečko koji je mislio da će biti smešan i zanimljiv komentar, zapravo šalio, na šta je ona rekla da se sa ovakvim stvarima ne šalje, a onda  jasno stavila do znanja da se sa nečijem životom ne šali.

- Sa ovakvim stvarima se ne šali. Šala je kada ja kažem ''Ma koja Irina, Džehvy'' i zbog toga me urnišete mesecima! Možete imati mišljenje kada su moje slike u pitanju, da vam je užas, odvratno, iskopirano, seljački, ali za ovako nešto ne postoji opravdanje, kraj i tačka! Toliko od mene!

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović uznemirena

Posle nekog vremena, Džehverovićeva je otkrila o kome se radi, tačnije, sudeći po njenim rečima izgleda da se dečkosam javio, te postavila fotografiju mladića, javno ga upitavši u čemu je njegov problem, a da li je dobila odgovor od istog, ostaje nam da vidimo.

- Dragi gospodine ''taj sam'', sigurna sam da postoji objašnjenje za ovakvu šalu.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović našla momka koji je napisao da svi žele njenu smrt

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading