NE VIDIM NAS VIŠE ZAJEDNO! Sindi otkriva u kakvim je odnosima sa BIVŠIM MODELSICAMA!

Autor:

Zabava

01.11.2021

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša članica grupe Models, Ivana Stamenković Sindi je iznela svoj stav o ostalim članicama. Podsetimo se da je Sindi bila članica grupe Models, koja je u svoje vreme žarila scenom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Bivša članica grupe Models, Ivana Stamenković Sindi  je iznela svoj stav o ostalim članicama.

Podsetimo se da je Sindi bila članica grupe Models, koja je u svoje vreme žarila scenom.

 

 

- Nisam ostala u kontaktu sa devojkama koje inače godinama ne dolaze u Beograd. Sa Sandrom Meljničenko i Ivanom Berendikom sam izgubila kontakt, ali one su sa svima iz Srbije prekinule komunikaciju, mislim da su i porodice preselile van naše zemlje. Sa Nađom Jokić se čujem svakodnevno, ona mi je i najbolja prijateljica. Volela bih da se sretnem sa devojkama iz grupe, da se ispričamo, popijemo kafu, ali ne mogu da nas zamislim ponovo na sceni - rekla je Sindi.

Sindi je već par godina u vezi sa zgodnim Stefanom Plavšićem, te njihove fotografije uvek naiđu na mnoštvo komentara.

 

 

- Volim da pravim lepe fotke (smeh). Ja sam već pet godina u vezi, a o meni svake godine pišu da imam novog dečka. Kad god objavim sliku sa njim, to odjekne svuda, ali neću ga više reklamirati da mi ga neko ne ukrade - ističe pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading