NIKOLINA PIŠEK PREŽIVELA PAKAO: Godina u kojoj je ostala bez svega, postala podstanar, a umalo i ŽIVOT IZGUBILA!

Autor:

Zabava

29.10.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nikolina Pišek proživela je pravi pakao prethodne godine, ali bez obzira na to, osmeh ne skida s lica.

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Paklena godina Nikoline Pišek

Voditeljka Nikolina Ristović Pišek može slobodno reći da jedva čeka da joj se završi ova godina, jer joj je bila sve, samo ne dobra, ali ona na sve što ju je snašlo gleda sa osmehom na licu. 

Naime, prošla je pravu dramu kada su je letos sa porodicom izbacili iz vile u kojoj su letovali. Ona i njen suprug Vidoje Ristović su se vratili iz noćnog izlaska u vilu u kojoj su za dve nedelje odmora platili 20.000 evra, a na vratima ih je sačekalo obezbeđenje koje im nije dozvolilo da uđu u hotel. Kako je njen suprug uspeo da se progura pored obezbeđenja, napravio je haos i posvađao se sa vlasnicom, a kada su preuzeli stvari videli su da im fale nakit i satovi i gotovina u iznosu od 68.000 evra.

 

 

Sledeći dan su Ristovića priveli zbog pretnji suprugu vlasnice vile, a nedavno je splitski sud potvrdio optužnicu za pretnje, prenosi 24sata.hr. Vidoje je u odgovoru na opružnicu naveo da nije bilo pretnji, već da su on i njegova porodica maltretirani, a zahtev da se postupak obustavi, sud u Splitu je odbio, te državno odvetništvo traži kaznu u iznosu od 14.000 evra.

- Pa proces je dosta komplikovan. Podiže se i kontra optužnica. To je jedan od segmenata te priče. Sve će se videti kad se iskristalizuje slučaj. Svako ima pravo da tuži. Ne pridajem tome veći značaj niti se bojim suđenja - rekla je Nikolina.

Tu nije bio kraj. Početkom godine došlo je do incidenta u stanu kada su se Nikolina i njena sedmogodišnja ćerka umalo ugušile gasom, a spasio ih je prijatelj koji je na insistiranje Vidoja otišao da proveri šta se dešava, jer suprugu nije mogao da dobije na telefon. Sva sreća pa ih je našao na vreme, a posledice su ostale na plućima koja su zbog trovanja gasom kako je utvrđeno starija za njeno godište iako trenira i nije pušač.

- Živim najnormalnije koliko mogu s obzirom na sve. Idemo dalje - govorila je nedavno, pa dodala:

 

 

- Ćerka je ok, krenula je u školu u Zagrebu, a ja sam sad zdravstveno u dobroj fazi. Kad se otruješ na tako neki način, i ne znaš na što se sve može manifestovatii, ali sad sam OK. Taj slučaj je isto na Državnom odvjetništvu.

Nakon trovanja Nikolina iz straha nije smela da se vrati u stan, te je neko vreme živela u hotelu u Zagrebu, a nedavno je sa suprugom kupila kuću koju renoviraju, te su do tada podstanari.

- Proces renoviranja je, ne znam što da kažem. Nadam se da ćemo se do Božića useliti u svoj novi dom iako je i to pod znakom upitnika. Radim na tome da u novom domu nemam gas. Gas kao izvor energije adekvatan je ako se upotrebe sve mere zaštite kakve bi trebalo da budu - zaključila je Nikolina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading