SEVERINA PLJUJE SRBE, A BEZ NJIH NE MOŽE: Pevačica mlati srpski dinar, a nakon Kojića, ovog Srbina VOLI! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.10.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić, pevačica koja je karijeru izgradila na skandalima po jahtama, redovno pljuje Srbe i Srbiju, a večito traži momke baš odatle.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Severina pljuje Srbe

 

Pevačica iz Hrvatske Severina Kojić mesecima unazad puni domaće medije njenim skandaloznim izjavama i odvratnim rečima upućenim narodu koji je primio u zemlju i mesto u kojoj je sagradila veliku karijeru i ime, a to je svakako Srbija. 

Međutim, izgleda da Severina ima nešto protiv Srba i Srbije, pa vrlo često zna da u razgovorima istakne naše loše strane, nemarećiza to što od nas dobija velike svote novca i što joj omogućavamo lagodan život. Njen bivši partner Milan Popović, ugledni biznismen već godinama se trudi da dobije starateljstvo nad sinom Aleksandrom, ali uticaj ove pevačice koji ima na medije mu to onemogućava.

Republika

Foto: Printsrkrin TV Happy

Milan Popović

 

Milan je u razgovoru na Hepi televiziji dao potresnu i nimalo naivnu ispovest, o tome ko je i na koji način Severina dela kroz medije. Celu ispovest koju je Milan ispričao možete pročitati klikom OVDE.

Sa druge strane, poznato je da je Severina nedavno stavila tačku na brak sa mlađim momkom Igorom Kojićem, kom je definitivno laknulo nakon što je dobio zvaničan papir da je raskristio sve dodire sa pevačicom, što je i jasno pokazao, odlaskom u kafanu. Igor je sve vreme pazio na Aleksandra, kako ističe Milan, na čemu mu je mnogo zahvalan, ali nemarnost pevačice za sinom često je znala da ga unesreći, rastuži, jer je svim silama pokušao da svog prvenca zaštiti od medija i njenog lošeg uticaja. 

Republika

Foto: instagram.com

Filip Miletić i Severina

 

Nakon razvoda od Kojića, pevačica iz Hrvatske koja mrze Srbe se upušta u romansu sa Filipom Miletićem, inače muzičkim producentom, koji u poslednje vreme sve više i više vremena provodi sa Severinom. Filip je čak išao i na letovanje sa Seve, a vrlo često ga možemo videti na događajima sa njom. 

Spekulisalo se čak da je Filip i obustavio svoju veridbu zbog Severine, a definitivno je da ona ne može bez Srbije i Srba. Podsetimo, u Milanovoj ispovesti na Hepi televiziji ugledni biznismen istakao je kako Severina nije dozvoljavala da njen sin provodi vreme u Srbiji, zbog čega je Popović bio šokiran. Naime, Popović je sa sinom Aleksandrom hteo da provede deo odmora u Srbiji, kako bi mu pokazao naše najlepše znamenitosti, ali očigledno da je Severini to smetalo, pa mu je zabranila da viđa dete. 

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Severina sa Filipom Miletićem

 

Da li su ovo Severinini dvostruki aršini ili prosto pevačica vole da pljuje Srbe, ali i da od nas mlati pare. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ergela

29.10.2021 15:39

Navikla gusarka na komšijske lipicanere

Odgovori 13 2
arhimed

29.10.2021 17:11

kurvatska pushkurachica serevina.

Suri

30.10.2021 07:11

Da ti "Lipicaneri" nemaju poveci bankovni racun nebi i teta Severina ni pogledala. Lipicaner je dasa koji ne mora da plati da bi klatio.

kiki

31.10.2021 12:46

Pa nije ona kriva sto su nasi zdrebci opiceni na porno zvezdu. Kad su glupi neka ih perusa, ja ne idem na hrvatsko, albansko i crnogorsko more sve dok su takvi prema nama. Od mene ne mogu da zarade dinar jer ne kupujem u njihovim prodavnicama niti od njihovih proizvodjaca, ignorisem sve sto dolazi od neprijatelja.