MISICA SE PONOVO VRAĆA NA TAKMIČENJE! Posle nezapamćenog SKANDALA, Valentini se sreća osmehnula, ŠOK OBRT!

Autor:

Zabava

29.10.2021

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle celog haosa, koji je izbio nakon pokazivanja dvoglavog orla, Valentina se ponovo vraća na takmičenje za Mis Srbije.

Republika

Foto: Instagram/valeryview

Valentina se vraća na takmičenje

Nakon regionalnog skandala srpske misice Valentine Petrović, koja je čak dva puta pokazala dvoglavog orla, u društvu Albanke Frontina Gaši.

Naime, Valentina je nekoliko puta pokušala da se opere od ovog blama, ali na društvenim mrežama pojavile su se navodne prepiske, u kojima srpska misica navodno pljuje po Srbima, te se danima vodila hajka protiv Valentine. Međutim, nakon celog tog haosa koji je izbio sada se desdio neočekivani obrt, te po svemu sudeći Misica nastavlja regularno sa takmičenjem.

Foto: Instagram/valeryview

Valentina se izlamirala

Nakon iscrpnih razgovora unutar kompanije Miss Yu, i uzimanja u razmatranje svega što se desilo proteklih dana, te konsultacije sa vlasnicima izbora Miss Interkontinental, doneli smo odluku da predstavnica Srbije Valentina Petrović ipak nastavi sa takmičenjem. Iako je prvobitna ideja bila da se ona vrati sa ovog izbora zbog svog nesmotrenog poteza, sagledavanjem cele slike došli smo do zaključka da bi tim potezom samo Srbija bila na gubitku. Druga strana, zapravo lobi koji snažno podržava predstavnice Albanije i takozvane, nepriznate države Kosovo bi postigli svoj cilj i ako ništa drugo, bilo bi moralno pobednici izbora. U želji da ipak fokus stavimo na lepotu i lepe stvari koje ovakvi izbori promovišu, sa Valentinom smo odlučili da nastavimo da se borimo i pokažemo da smo jači od svega što se dešava, tako da je podržavamo svim srcem i želimo joj da postigne što bolji plasman večeras na finalu u Šarm el Šejku - potvrdili su iz službe Mis Yu za portal Republike.rs.

Podsetimo, Valentina je inače bila na izboru za miss, gde je predstavljala Srbiju, a nakon što je pokazala dvoglavog orla, organizatori su doneli momentalnu odluku da bude udaljena sa takmičenja, ali izgleda da joj se sreća konačno osmehnula, te misica nastavlja sa takmičenjem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bojan

29.10.2021 08:49

Ala ste je izabrali. Kao da ste slepi.

Odgovori 20 0
Blagoje

29.10.2021 10:55

Ovo nije nikakva kepotica.

Odgovori 16 0
Dragica

29.10.2021 11:50

Nije uopšte lepa.

Odgovori 12 0