NOVČANICE SVUDA PO PODU, A ONA NE PRESTAJE DA UVIJA KUKOVIMA! Tea Tairović za JEDNO veče uzela vrtoglavih 14.000 evra BAKŠIŠA!

Autor:

Zabava

25.10.2021

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović ne zna šta će od bakšiša na veseljima, kako se navodi u medijima, ona uspe da izađe i sa nekoliko hiljada evra, za samo par sati.

Republika

Foto: printscreen

Tea Tairović zarađuje basnoslovnu sumu na nastupima

Pevačici Tei Tairović vrtoglavo je skočila slava, nakon niza skandala, čiji je glavni akter bila, a pored toga ništa manje i zbog činjenice da ima izuzetne vokalne sposobnosti, zahvaljujući kojim niže samo hit do hita.

Pevačica je  napravila je haos pesmom "Hajde" zbog koje pljušte novčanice na skoro svakom nastupu. Internet je pun klipova na kojima Tea pored mikrofona drži i novčanice u ruci, a sada je navodno uzela sumu od nekoliko hiljada evra, čime će biti ustvrstana u estradne umetnike, koji mogu da se pohvale jednom od najvećih zarada na sceni.

Foto: Instagram.com

Tei Tairović je naglo skočila slava

Tea je u subotu imala tezgu na romskoj svadbi u Berlinu. Kada je zapevala 'Hajde' svi su skočili i počeli da je kite evrima! Ruke su joj bile pune para. Svi su naručivali samo tu njenu pesmu. Brojao sam, otpevala je 'Hajde' 47 puta - rekao je izvor sa veselja i dodao:

Čuo sam na kraju večeri da je dobila bakšiš 14.000 evra! - dodaje izvor za Informer.

Pevačice je sabotiraju?

Podsetimo, pevačica se nije preterano potresla nakon intimnog snimka, a istakla je i da joj zbog nagle popularnosti pojedine pevačice sabotiraju karijeri i to iz čiste ljubomore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading