ĐOLE ĐOGANI I ĐANI U STISKAVCU: Denser pokazao zbog čega ga sve žene ŽELE! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đole Đogani odigrao je svoj ples, kojim je zaveo sve prisutne na jednom privatnom veselju!

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, ST/A. Nalbantjan

Đole Đogani prevario Vesnu Đogani

 

Folker Radiša Trajković Đani našao se na jednom veselju u Berlinu ni manje, ni više nego sa njegovim kolegom i denserom Đoletom Đoganijem. Njih dvojica imali su nastup na jednom privatnom veselju, a tom prilikom nastao je snimak koji je sve iznenadio. 

Naime, Đani poznat po svom humoru snimio je Đoleta koji je odigrao jedan od svojih plesoha pred svim gostima koji su se tu našli. Šarmantni denser pokazao je koliko dobro đuska i da mu godine definitivno ne mogu ništa.

Republika

Foto: Republika.rs

Vesna Đogani o razvodu

 

Đogani važi za jednog od zgodnijih frajera na našoj estradia, a njegova lepša polovina Vesna Đogani se ovaj put nije videla u snimku. Podsetimo, pre skoro godinu dana Đole je uhvaćen sa drugom ženom u kolima, što Vesnu uopšte nije potreslo, pa su vrlo brzo prešli preko tog problema i nastavili život ponašajući se kao da se ništa nije desilo. 

Hit snimak postao je viralan na društvenoj mreži Instagram, a Đogani je još jednom pokazao zbog čega nosi titulu najpoželjnijeg frajera na estradi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading