ŽELJKO ŠAŠIĆ PROGOVORIO NAKON VESTI DA MU JE LOŠE: Pevač otkrio istinu o KORONAVIRUSU! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Željko Šašić se oglasio na Instagram profilu i otkrio da li je zaražen koronavirusom!

Republika

Foto: Instagram printscreen

Željko Šašić otkrio da li ima koronu

 

Nakon što se pojavila vest u medijima da je pevač Željko Šašić zaražen koronavirusom, te da mu je naglo pozlilo, on je odlučio da se oglasi tim povodom i otkrije šta se zapravo desilo i da li je uopšte on zaražen. 

Naime, Željko je na Instagram profilu objavi stori u kom je objasnio da nema koronavirus, da nije bio zaražen, ali da su se njegovi prijatelji uplašili za njegovo zdravlje nakon što su u medijima pročitali inforamciju da mu nije dobro, te da mu je pozlilo u jednom trenutku. Željko tvrdi da se oseća dobro, te da je nedavno imao brinhitis, koji je preležao, pa se sada oseća sasvim dobro. 

Republika

Foto: ST/Vlada Lukić

Željko Šašić i Aca Lukas

 

- Ljudi, moram da se oglasim. Ovo je prevršilo svaku meru. Nemam koronu, dobro se osećam. Nijednog trenutka mi nije pozlilo. Sve je u najboljem redu. Bio sam prehlađen, bronhitis koji nije za paniku i uznemiravanje javnosti, štaviše - odlično se osećam. Mnogo prijatelja me zove, zabrinuti su i imam potrebu da se oglasim i kažem šta je istina. Dakle, nije mi pozlilo, super sam i sve je kako terba - napisao je Željko na Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com

Željko Šašić otkrio da li ima koronavirus

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading