MISTERIOZNA SMRT ROĐENOG BRATA ŠAKA POLUMENTE POTRESLA JE SVE! Pevač skupio snage pa otkrio ISTINU, evo šta se DOGODILO!

Autor:

Zabava

24.10.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šako Polumeta skupio je snage i prokomentarisao veliku tragediju koja ga je zadesila 2006. godine kada je izgubio rođenog brata Sapka.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Šako Polumenta

Pevač Šako Polumenta 2006. godine doživeo je porodičnu tragediju kada je izgubio rođenog brata Sapka.

Njegov brat važio je za žestokog momka, a njegova smrt bila je prava misterija. Šako je sada skupio snage i progovorio o teškim trenucima kada je ostao bez brata koji mu je bio najveća podrška.

- Taj dan mi je rekao da će se nešto desiti. Govorio mi je da se vratim iz Austrije i vratio sam se. Dogovorili smo da se nađemo, ja sam otišao za Podgoricu po sina i suprugu. U tom trenutku kad sam krenuo za Bjelo polje krenuo grad, sneg i vetar... Kao nikad u životu. Kroz kanjon Morače vidiš tri, četiri automobila na koje se srušilo brdo i izginulo je dosta ljudi. Nije mi se dalo da prođem. Ja se vratim i celu noć smo pričali na telefon. Ja sam posle isključio telefon i ceo svet je znao da je moj brat otišao, a ja nisam znao. To je nešto najgore u životu - pričao je Šako sa knedlom u krlu, te je prokomentarisao navode da se ni dan danas ne zna pod kojim okolnostima je Sapko izgubio život.

Republika

Foto: Miomir Milić

Šako Polumenta

 

- Ja sam ostao bez njega i ne bih pričao. Nije ubijen, kod kuće je preminuo. Došao je kući, spustio glavu na sto i zaspao samo. Nije bilo muke. Nije bilo nikakvog ubistva, to je laž. Srce ne izdaje svakog trenutka, već jednom. On je bio veliki gospodin. Bio je umrežen sa svim ljudima, i dobrim i zlim - rekao je on i dodao:

- Da nije bilo njega, ne bi bilo ni mene. On je mene stalno podzao, davao mi je snagu zaključio je pevač u "Premijeri-Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading