ZORANNAH PROGOVORILA O VENČANJU! Najpoznatija blogerka izjavom ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Nisam dama! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović poznata je po svojim laspusima, izjavama, koje se kasnije dugo prepričavaju, a zbog ovog gesta su se društvene mreže zapalile!

Republika

Foto: Youtube.com/zorannah

Zorannah progovorila o venčanju

 

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah progovorila je o svom odnosu sa fanovima, koji svakodnevno komentarišu njene odevne kombinacije, koja ona postavlja na društvenim mrežama Instagram. Međutim, pored toga, Zorannah je otkrila i sve o svom venčanju, o kom, kako je ranije govorila, nikad nije maštala kao neki specijalan, dan, ali bi volela da kada se taj trenutak približi oseća kao prava princeza. 

Zorana je rano ostala i bez oca, i bez majke, što je ostavilo veliki trag u njenom životu, ali je nastavila svoj život, boreći se za sebe i svoju budućnost. Sada je odlučila da progovori o venčanju, a zbog njene izjave, sigurno da će se društvene mreže usijati. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

Više sam u muškom fazonu sa širokim farmerkama, nikad nisam volela da nosim štikle. Nisam mogla da razumem neke žene u po bela dana sa štiklama, kad se budem udavala ja ću nositi patike. Nisam dama i nemam ništa damsko u sebi - iskrena je bila Zorana.

Popularna blogerka osim štikli ne voli ni današnje stanje na društvenim mrežama koje su je proslavile:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

– Društvene mreže su danas sve gore i gore, ranije su bile mnogo jednostavnije. Mnogo se manje brinulo šta ćeš okačiti i šta ćeš da kažeš. Sve što se danas govori na mrežama se toliko ozbiljno shvata, ne možeš da se našališ - bila je iskrena blogerka u jednoj emisiji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading