CECA RAŽNATOVIĆ OTKRILA SVE O RITUALIMA: Evo šta radi kada dođe kući sa snimanja "Zvezde Granda"! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o njenim ritualima nakon što dođe sa snimanja emisije ,,Zvezde Granda".

Republika

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović otkrila šta radi nakon snimanja Zvezde Granda

 

Pevačica i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović prvi put je progovorila o tome šta se dešava nakon što završi snimanje emisije ,,Zvezde Granda" kada ode kući. Naime, Ceca je u novoj sezoni muzičkog talent šou programa ,,Zvezde Granda" postala stručni žiri, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, a o njenim replikama se i danas govori. 

Međutim, svi su se pitali šta se dešava nakon što se kamere ugase i Ceca ode u svoj velelepni dom u ulici Ljutice Bogdana. Na iznenađenje svih, Ceca, poznata po iskrenosti, opisala je šta uradi prvo kada skine šminku, elegantnu i scensku garderobu sa sebe. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Ja kad odem kući posle snimanja samo sipam piće i kuliram. Ne razgovaram bukvalno ni sa kim - rekla je Ceca za "Grand online", a potom je prokomentarisala dolazak glumca Džonija Depa u Srbiju:

Naravno da sam obaveštena da je tu. Meni je jako drago kad su u našem gradu svetski poznate ličnosti. Ja želim da ih dođe što više - rekla je folk zvezda i priznala da bi se obradovala i da nas poseti Bred Pit.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Džoni Dep stigao u Srbiju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading