BRUTALNE FOTKE LIDIJE VUKIĆEVIĆ ZBOG KOJEG GORI INTERNET: Glumica izgleda kao milion dolara!

Autor:

Zabava

18.10.2021

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Lidija Vukićević napustila je Srbiju i otišla je na Zanzibar odakle se sada oglasila provokativnim fotografijama.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Lidija Vukičević

Naime, Lidija je počastila svoje pratioce fotkama u kupaćem. Lidija je pozirala na plaži, uvaljana u pesak, a provokativan jednodelni kupaći, koji je umalo pokazao previše, baš nikoga nije ostavio ravnodušnim.

- Drago more, zahvaljujem ti što činiš da se osećam malom, smirenom, inspirisanom i slanom.Sve to u isti mah. Svako treba u nešto da veruje, ja verujem da treba da živim ovde - napisala je glumica koja ima 59 godina i izgleda fantastično.

 

 

- Najsrećnija sam na svetu na Zanzibaru. Ljudi, ovo je nešto neverovatno. Ovo je direktan kontakt s prirodom. Savršenstvo, lepota, kad tad ću se vratiti da živim ovde, definitivno. Ovo je potpuno nestvarno. Nešto najlepše na svetu. Putovala sam po svetu, ali ovakvo oduševljenje..- poručila je Lidija pratiocima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading