NEMA PROBLEM SA FETIŠIMA! Marini Visković fan tražio da ga pevačica BIČUJE, a njen odgovor je sve ŠOKIRAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.10.2021

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković često na Instagramu odgovara na pitanja pratilaca, a ovaj njen odgovor na nepristojnu ponudu fana će se dugo prepričavati.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Marina Visković je dugi niz godina na estradi

Marina Visković spada u one poznate ličnosti, koje se ne libe da sa svojim brojnim fanovima i pratiocima, održvaju prisni odnos, te ona neretko svoje fanove obaveštava o svemu, putem društvenih mreža.Tako je i sada pevačica odgovorila fanovima na poruke koje je dobila na "Instagramu", a jedna poruka je sve ostavila bez teksta, a posebno odgovor Viskovićeve.

Marina Visković često na Instagramu odgovara na pitanja pratilaca, a u moru saveta "kako izgleda pravi muškarac" ili "šta uraditi kada te muva oženjeni", našla se i jedna nepristojna ponuda. Marini je pratilac javno zatražio da ga izbičuje!

Foto: printscreen

Marina Visković dobila nepristojnu ponudu

Pevačica je njegovo pitanje objavila na Instagramu, a potom napisala: - Jao, moji insta fetišisti ludi! Može, dođi istovari mi nameštaj, okrečiš, oribaš i prebiću te posle

Podsetimo, Viskovićeva se nedavno pojavila na jednog gala proslavi, koju je organizao poznati beogradski frizer, a prilikom razgovora sa novinarima, pevačica je tad otkrila i da nema dečka, ali i da radi punom parom na karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading