MARINA VISKOVIĆ NA ROĐENDANU KOD STEVANA RADIVOJEVIĆA! Pevačica otkrila šta je donela na poklon, pa se dotakla Milice Pavlović: JA SAM NEOTKRIVENI TALENAT! (FOTO/VIDEO)

Autor: Aleksandra DIMIĆ

Zabava

07.10.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Visković došla je na rođendan svog prijatelja Stevana Radivojevića, a tom prilikom otkrila šta mu je kupila, ima li novog dečka, kao i koji su joj dalji planovi u karijeri, a nije zaobišla ni koleginicu Milicu Pavlović koja se oprobala i u glumačkim vodama.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Marina Visković na rođendanu kod Stevana Radivojevića

Najpoznatiji frizer poznatih ličnosti Stevan Radivojević proslavlja svoj 30.rođendan, a na gala proslavi se okupio veliki broj poznatih ličnosti, među njima i pevačica Marina Visković.

Pevačica je za početak priznala da je svom velikom prijatelju donela na poklon odevni komad, jer kako kaže ''koverta je jedan neinspirativan poklon.''

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Marina Visković otkrila svoje poslovne planove

Marina se pojavila u kratkoj haljini, dobrog raspoloženja, te je osim poklona za Stevana, otkrila i poslovne planove i šta u budućnosti možemo očekivati od nje:

- Nove pesme se pripremaju, novi brend, novi dečko ne, vrlo sam poslovna i fokusirana na neke moje poslovne uspehe, dosta je bilo tih emotivnih stvari, malo sam se posvetila sebi i to mi izuzetno prija.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Marina Visković otkrila šta je poklonila Stevanu Radivojeviću za rođendan

Kako je njena koleginica Milica Pavlović uplovila u glumačke vode, prokomentarisala je kako gleda na to i da li i nju možemo očekivati u nekoj seriji ili filmu.

- Fantastično. Pa vi ne znate koliko sam ja talentovana za glumu, ali me nije niko pozvao još uvek zato što ne znaju kakav talenat čuči u meni - krela je kroz smeh Marina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading