FAHRETA NAŠAMARALA NOVINARA!? Lepa Brena iz sve snage TRESNULA novinara, javnost u ŠOKU!?

Autor:

Zabava

18.10.2021

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je javnost bila šokirana kada je isplivao snimak na kojem Fahreta poznatija kao Lepa Brena, šamara novinara, ali naravno u pitanju je bio samo zanimljivi skeč.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena našamarala novinara

Da poznate ličnosti, umeju da pogrešno protumače pitanja novinara, ali i voditelja su česta pojava na estradi, ali neretko se dešava i da dođe do obračuna, prilikom intervjua sa zvezdama. 

LEPA BRENA I BOBA NA SUDU: Skandal neviđenih razmera može SKUPO DA IH KOŠTA!

Neviđena situacija dogodila se tokom snimanja jednog intervjua, kada je Lepa Brena isprovocirana pitanjem, udarila šamar voditelju. Naime, Brena se veoma iznervirala, kada je voditelj upitao kakav joj je bio jedan dečko dok je još bila mlada i uradila nešto potpuno neočekivano. Na iznenađenje svih Fahreta je tresnula šamar novinaru.

 

 

Jesam ti rekla da me to ne pitas?! - da bi potom potom iz sve snage udarila voditelja emisije.

FAHRETA IDE PO BOSNI DA KUPUJE ĆILIME! Lukas ponovo optužuje Brenu za RAZVOD sa Sonjom, a zbog nje je SADA u VELIKOM PROBLEMU!

Iako deluje jako verodostojno, ovo se nije desilo, već je u pitanju samo šaljivi skeč, koji je imao za cilj da nasmeje širu javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading