LEPA BRENA I BOBA NA SUDU: Skandal neviđenih razmera može SKUPO DA IH KOŠTA!

Autor:

Zabava

13.10.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović suvlasnici su vinarije iz Šida koja je sada osvojila trofej u Mađarskoj na jednom festivalu ocenjivanja vina, ali pobedu nisu mogli da proslave sa svojim dugogodišnjim saradnikom jer su Boba i on na sudu.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Lepa Brena i Boba Živojinović završili na sudu

Veliko ocenjivanje vina u organizaciji pečujskog vinskog magazina Pecsi Borozo održano je prošle nedelje u mađarskom gradu Nadašu, a od 130 vrsta vina koliko je i degustrirano, dva srpska su osvojila trofeje, što je srpsku javnost oduševilo, naročito ljubitelje vina.

Jedno od vina koje su dobili ovo značajno priznanje jeste iz vinarije Šid, čiji je suvlasnik suprug Lepe Brene, Slobodan Boba Živojinović, a koji nije krio oduševljenje zbog uspeha njega i doskorašnjeg prijatelja i saradnika, ipak oni zajedno nisu proslavili ovaj uspeh.

Republika

Foto: Instagram.com/lepabrenaa/

Boba Živojinović suvlasnik je vinarije u Šidu, a sa svojim saradnikom je na sudu

Naime, ovaj vinski brend je sve popularniji i poznatiji, ali je u jednom momentu došlo do razmimoilaženja, te su nekadašnji bliski saradnici i prijatelji završili na sudu.

Porodica Živojinović ne dozvoljava da ih išta poremeti, već uživaju u Hrvatskoj, ali je neosporna činjenica da je mnogo truda, pažnje i vremena uloženo u promociju vinarije, od strane cele porodice, pa se svi nadaju da će Boba izaći kao pobednik iz sudskog spora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

14.10.2021 08:45

A koji su to svi koji se nadaju pobedi Bobi? Prosto da covek ne poveruje.