NEKADA JE TERORISAO MREŽE ŠIROM SRBIJE! U četvrtak će ipak navijati za crvenobele!

Autor:

Sport

18.10.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji golgeter Radnika iz Surdulice, Milan Makarić govorio je o duelu Midtjilanda i Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Milan Makarić protiv crveno-belih

Nekadašnji najbolji strelac Linglong Superlige Srbije a sadašnji fudbaler danskog Alborga, Milan Makarić osvrnuo se na duel njegovog ljutog rivala i Crvene zvezde.

Njegov klub trenutno ima četiri boda manje od Zvezdinog rivala u Ligi Evrope i lično smatra da je bolje da danski klub što duže bude u igri za drugi krug takmičenja,kako bi vodio aktivnu borbu na oba fronta.

- Kvalitet je na Zvezdinoj strani, trebalo bi da pobede ovde, a pogotovo kod kuće. Iskreno bih voleo da Zvezda dobije, igra odlično i zaslužila je, bez obzira što nama to možda ne bi odgovaralo. Mi ćemo videti možemo li da se nosimo sa njima za desetak dana kada se sretnemo u osmini finala kupa, poručio je Makarić.

O potencijalnom izostanku najboljeg strelca Midtjilanda  Žuniora Brumada, Makarić kaže:

Ne mogu da tvrdim da nije povređen, ali mislim da je pre zamenjen da bi ga sačuvali za Zvezdu. On im je glavni igrač, na njemu baziraju napad. Visok, snažan, odličan u skok igri, ume da odloži loptu za bočne igrače, pogotovo za levo krilo Sista. Igrao je u Selti, tehnički je njihov najbolji igrač, trebalo bi obratiti pažnju na njega.

Podsetimo, prvak Srbije gostuje u Skandinaviji u četvrtak od 18:45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading