NE PRESTAJE DA RASTURA BRAK!? Komšije Ane Nikolić RAZVEZALE jezik o pevačici i njenom novom DEČKU, pa otkrile ŠOKANTNE detalje!

Autor:

Zabava

17.10.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić izazvala je buru reakcija kada je objavila fotografiju sa novim partnerom sa kojim uživa u romansi već dva meseca, a potom je kao bomba odjeknula vest da je njen novi izabranik, ustvari i dalje oženjen, al po svemu sudeći, to pevačicu i dalje nateralo da prestane da ga viđa.

Republika

Foto: Promo foto

Ana Nikolić na nastupu

Od kako je Ana Nikolić objavila fotku sa tada misterioznim čovekom kojem sedi u krilu, mnogi su zaključili da je ovo njen dečko. Tada sa tom objavom je bila pokrenuta ogromna prašina, koja se i dalje, po svemu sudeći nije slegla.

Tada se ubrzo oktrilo da je misterizni čovek sa Anine slike zapravo, električar Dejan, koji je još uvek zakonski oženjen i ima dvoje dece, a da bruka bude još veća, njegov razlog ne viđanja svoje i dalje zakonske žene, ali i dece je upravo zbog Ane.

Sada su isplivali novi detalji ove skandalozne afere. Naime, komšije popularne pevačice Ane Nikolić kažu za “Super Tv” da u poslednje vreme sve češće viđaju Nikolićevu kako razmenjuje nežnosti sa njima nepoznatim muškarcem ispred svog doma, totalno ne obazirajući se na činjenicu to što njen dečko zauzet.

Foto: printscreen

Ana Nikolić i njen oženjeni dečko

Viđamo Anči stalno sa jednim istim muškarcem, pretpostavljam da je to taj novi dečko, o kome novine pišu ovih dana. On izgleda vrlo korpulentno i ponaša se kao džentlemen prema njoj, često dolazi po nju, te je vozi i odvozi gde poželi, a svaki put joj otvara vrata te pomaže da neometano uđe u vozilo - rekla  je starija komšinica koja živi u istoj ulici kao i pevačica te dodala:

Iskreno ne bih znala da li se baš uselio kod nje, ali ga često viđam da svraća. Stvarno deluju zaljubljeno. U početku su samo drugarski prolazili do kola, a sada se ne libe da razmene poljubac, te se sve češće drže i za ruke dok ne sednu u auto. Ona krije da su u vezi zbog njegove žene, ali i zbog Raste - tvrde komšije, a potom su se osvrnule i na pevačicu, koja je po svemu sudeći zaljubljena do ušiju:

Baš sam se pitao ko je novi dasa koji dolazi kod Ane, drago mi je što je konačno našla nekoga, pa šta fali i ako je oženjen. Vidi se da je ona baš srećna, sija kad izađe iz kuće i odmah mu trči u zagrljaj. Deluje da je zaljubljena do ušiju, i ja joj stvarno želim da se skrasi i ima nekog muškarčinu pored sebe, jer to zaslužuje. Do sada je uglavnom sama izlazila na ulicu ili sa ćerkicom, retko kada im je ko dolazio u goste, sem porodice, a posle svega što ju je zadesilo i sa Rastom i njegovim odlaskom u zatvor, i te kako zaslužuje da nađe novu ljubav i bude srećna - zaključuje stariji gospodin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading