ANA NIKOLIĆ MU RASTURILA BRAK!? Novi dečko pevačice je OŽENJEN , a evo ČIME se bavi!

Autor:

Zabava

08.10.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić uživa u ljubavi sa novim dečkom, za kog se saznalo da je i dalje zakonski u braku, ali i da ima decu koju ne viđa.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić uplovila u vezu sa oženjenim muškarcem

Pevačica Ana Nikolić je izbacila fotku gde pozira u zagrljaju misterioznog muškarca, čiji indetitet nije otkrila, ali po načinu na koji su se fotkali, mnogi su predpostavili da je Ana konačno prebolela Rastu, međutim sada je usledio šokantan obrt.

 U medijima je osvanula vest da je novi izabranik Ane Nikolić i dalje zakonski oženjen, a pored toga ima i troje dece, što je objasnilo iz kor razloga poznata pevačica nije htela da otkrije njegov indetitet.

 

Kako prenosi TelegrafJetset od izvora bliskog pevačicinom novom izabraniku, reč je o električaru Dejanu N. koji je još uvek zakonski oženjen i ima dvoje dece, a komšinica mu je pevačica Ana Sević.  Podsetimo, povodom ovih tvrdnji pevačica se još nije oglašavala, a da li je istina da petlja sa oženjenim čovekom, koji zbog nje ne viđa decu, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading