ANA NIKOLIĆ KONAČNO PREBOLELA RASTU!? Isplivala INTIMNA fotka pevačice u zagrljaju DRUGOG MUŠKARCA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon oporavka od razvoda, pevačica je takođe odlučila i da poradi i na svom ljubavnom životu, te je objavila fotku sa misterioznim muškarcem i zapalila društvene mreže.

Republika

Foto: Promo foto

Ana Nikolić pronašla novog dečka

Nakon što se pevačica Ana Nikolić razvela od Stefana Đurića Raste, odlučila je da poradi na svom izgledu, te ga je dovela do neprepoznatljivosti. Nakon oporavka od razvoda, pevačica je takođe odlučila i da poradi i na svom ljubavnom životu. Ana je dugo govorila da je niko ne interesuje, a sada je isplivala fotka koja tvrdi baš suprotno.

 

 

Naime, pevačica na fotki pozira u zagrljaju misterioznog muškarca, čiji indetitet nije otkrila, ali po načinu na koji su se fotkali, mnogi su predpostavili da je Ana konačno prebolela Rastu.

Podsetimo, pevačica je pre par dana bila u žiži javnosti zbog njenog razuzdanog i pijanog izdanja, kada je došla po svoju mezimicu u obdanište, ali u vidno alkoholisanom stanju. Svedoci smo da Ana već nekoliko godina muku muči sa ovim porokom, ali ostaje da vidimo da li će uspeti da se vrati na stare staze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading