MILICA TODOROVIĆ NAPRAVILA HAOS NA ROĐENDANU STEVANA RADIVOJEVIĆA: Pevačica zanjihalam kukovima, pa digla temperaturu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.10.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stevan Radivojević proslavio je sinoć svoj 30. rođendan, a gosti su imali priliku da uživaju u vreloj atmosferi.

Republika

Foto: Starsport, Petar Divac

Stevan Radivojević, Milica Todorović

Poznati frizer koji je zadužen za izgled brojnih dama sa naše javne scene, Stevan Radivojević proslavio je sinoć svoj 30. rođendan u jednom luksuznom, prstoničkom hotelu. On je za ovu priliku priredio gala slavlje za svoje najbliže saradnike i prijatelje.

Njegovo slavlje izazvalo je veliku pometnju, a mnoge poznate dame došle su da ulepšaju veče Stevanu Radivojeviću i da sa njim obeleže ovaj poseban dan. Sada je isplivao snimak sa privatnog slavlja na kome se vidi kako se veselo društvo lepo provodi. 

Dok je Milica Todorović držala mikrofon i ekipu počastila pevanjem, mnoge je iznenadio njen smeli autfit, crni kombinezon sa golim leđima, koji je jasno istakao njenu perfektnu liniju. Ipak pevačica je posebno začinila atmosferu svojim igranjem te je definitivno pokazala da ume da zanjiše kukovima i zapali atmosferu, a i ostali gosti ove neverovatne žurke su je pratili te se temperatura u prostoriji zaista podigla. Kako je to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading