TOŠE PROESKI OTPEVAO PESMU IZ ZATVORA: Ubio ljubavnika svoje izabranice, pa završio na robiji! (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

16.10.2021

10:07

Jedan od najvećih hitova Tošeta Proeskog nastao je u zatvoru, a evo kako je došao do pevača!

facebook printscreen

Toše Proeski

Toše Proeski, jedan od najvećih pevača sa ovih prostora, tragično je izgubio život, pre tačno 14 godina, kada je 16. novembra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći. 

Toše je imao svega 26 godina kada nas je napustio, a za sobom je ostavio veliki broj hitova koje pamte i vole čak i mlađe generacije. Iako se njegove pesme i sada slušaju, veliki broj ljudi ne zna da se iza nekih od njih krije strašna priča. Jedna takva je i prelepa balada "Soba za tugu".

Printscreen

Toše Proeski preminuo je pre tačno 14 godina

Tekst ove pesme napisao je, prema nekim spekulacijama, čovek koji je bio u zatvoru, a na robiji je završio kada je ubio ljubavnika svoje devojke.

Tošetov menadžer došao je nekako u posed ove pesme te je ovom legendarnom muzičaru predložio da je otpeva, a Toše ga je poslušao i tako stvorio jedan od svojih najvećih hitova.

Iako je pitanje da li je ova pesma zaista nastala u zatvoru, vrlo je očigledno prema njenim stihovima da se radi o prevarenom mušakrcu, ali i o zatvoru.

Kakvo god bilo istinsko poreklo ove pesme nije čudo da je toliko popularna među ljudima, s obzirom da su se mnogi, na ovaj, ili na onaj način, suočili sa prevarom.

 

Komentari (0)

Loading