STIŽE BRUTALAN ODGOVOR OD DEVOJKE DRAŠKA STANIVUKOVIĆA! Evo šta je Kristina URADILA kad je saznala da je imao AFERU sa PEVAČICOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.10.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina je po svemu sudeći rešila da se osveti svom bivšem momku Drašku Stanivukoviću, a kako drugačiije da mu se osveti, osim da ga izbriše totalno iz života, što je i uradila.

Republika

Foto: printscreen

Draško i njegova tadašnja devojka

Tajna veza između Tanje Savić i mladog političara u usponu Draška Stanivukovića, zaintrigirala je javnost. Dok jedni sumnjaju u istinu, tih navoda, drugi smatraju da se to desilo, iz razloga što je sama pevačica nije uložila sve napore da demantuje ove navode.

Saznanje da mladi političar vreme provodi sa Tanjom, navodno je njegovu devojku, do te mere razbesnelo, da je odlučila odmah da ga odprati sa društvene mreže "Instagram", a ono što je još dodatno podgrejalo sumnje, da se između ovog popularnog dvojca, desilo nešto više od prijateljstva, jeste činjenica da su oni nastavili i dalje da prate jedno drugo na "Instagramu".

Foto: printscreen

Jelena je odpratila Draška sa Instagrama

Klupko je počeo da se odmotava kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznela detalje navode afre pevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

Podsetimo,od kako je internetom krenuo da kruži snimak koji dokazuje da se Savićeva i ovaj političar i te kako dobro poznaju, javnost je tada odmah posumnjala da se izmeđju njih nešto zbiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading