NAKON NJENE AFERE SA POLITIČAREM: Oglasio se Tanjin muž, a OVE reči će je ZABOLETI!

Autor:

Zabava

15.10.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji i javnost ne prestaju da bruje o navodnoj ljubavnoj aferi pevačice Tanje Savić i mladog političara u usponu Draška Stanivukovića, a sada se konačno oglasio i bivši suprug Tanjin.

Republika

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Tanja Savić i Draško Stanivuković u epicentru skandala

Mediji i javnost ne prestaju da bruje o navodnoj ljubavnoj aferi pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića, koju je obelodanila voditeljka Jovana Jeremić i tako digla veliku prašinu.

Ova priča odjeknula je kao bomba u medijima, a sada se po tom pitanju oglasio i dalje zakoniti suprug Tanje, Dušan Jovančević, koji je pevačici poželeo svu sreću:

Foto: printscreen

Jovana Jeremić je razotkrila pevačicinu aferu sa političarem

- U vezi sa našim brakom morate sve pitati Tanju. Njoj želim samo puno sreće, uspeh, ljubav i zdravlje - rekao je Dušan za "Kurir".

Podsetimo, povodom ove priče gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković nije želeo da se oglašava, dok se Tanja oglasila, ali nije ni demantovala ni potvrdila tvrdnje, čime je mnogima podgrejala sumnje, da je između njih, ipak bilo nešto više od prijateljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marinko

15.10.2021 09:11

A njeni sinovi čitaju na Internetu kako se ona švaleriše sa drugim muškarcima. Sram da je bude. Ako ona zna šta je sramota.

Odgovori 20 6
Vera

16.10.2021 05:50

Rasturila svoj brak pa sada rastura tudje brakove. Nemoralna švalerka.

Odgovori 12 1