ALEKSANDRA PRIJOVIĆ REKLA CECI SVE U FACU: Nisam je očekivala u ''Zvezdama Granda'', čudno mi je što je u žiriju!

Autor:

Zabava

14.10.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović bila je na otvaranju jednog beogradskog lokala, a tom prilikom je prokomentarisala i Cecino žiriranje u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda''.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/youtube/zvezde granda

Aleksandra Prijović o Svetlani Ceci Ražnatović

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je bila deo otvaranja jednog prestoničkog lokala, a tom prilikom je prokomentarisala i folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović i njeno žiriranje u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda'', prenosi Alo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ona je prokomentarisala kakvo joj je mišljenje o Ceci i njenoj novoj ulozi.

- Fenomenalna je, to sam joj i rekla. Bilo mi je čudno kada sam videla da će ona biti u žiriju, nisam je očekivala. Ja sam ranije s vremena na vreme pogledala Zvezde Granda jer i radim vikendom, ali sada jedva cekam da stignem kući, vratim i obavezno odgledam svaku emisiju - rekla je Aleksandra, a onda otkrila i da li bi imala tremu da sada stane pred nju i zapeva kao takmičar:

 

 

- Naravno da bih imala - rekla je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anja

16.10.2021 01:41

Prosto je neverovatno ko se sve i kakvom "muzikom"bavi kod nas. Tu vrstu muzike nigde necete naci na udaljenosti od 150 km od Beograda. Prosto zalim sto ode tako talentovan covek kao Ivan Tasovac a da nista nije preduzeo da se iskoreni ovaj "muzicki korov"Grand produkcije. Prosto mi je neverovatno da u Beogradu zivi Bajagic Momcilo i ova muzicka snajka "Prija", harmonikas Popovic,pa i Ceca koja nikada nije ni znala da peva, kao i vecina "zvezda"na narodnoj estradi. I sada su oni "ziri", kao muzicki nepismeni, drugim muzickim nepismenim "nadama"Granda.. Pitam se kada ce Beogradjanin da bude gradonacelnik i ministar kulture u ovoj drzavi i da pocne da cisti Beograd od Granda, Zadruge, rijalitija, ovih zapomagala i opancara-pevaca, i ostalih nevicilizovnih i primitivnih muzicko-zabavnih sadrzaja..Ima li jos Beogradjana u Beogradu?