NA NOVOM GROBLJU MUK I TIŠINA: Tri godine od smrti Milene Dravić, na pomenu se pojavila ONA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda srpske glumačke scene Milena Dravić preminula je u noći između 13. i 14. oktobra 2018. godine u KBC Bežanijska kosa!

Republika

Foto: Republika.rs,Tanjug/T. Valič

Pomen Mileni Dravić

 

Danas je tri godine od smrti čuvene glumačke legende Milene Dravić, koja je život skončala nakon duge i teške bolesti. Milena je sahranjena odmah pored svog supruga, u Aleji zaslužnih građana, Dragana Nikolića, na Novom groblju. 

Na pomen Milene Dravić svake godine dolaze njeni prijatelji i kolege, a na njihovim licima se i dalje primeti tuga zbog ovako velikog gubitka. Na Novom groblju pojavila se Milenina prijateljica i koleginica, Branka Petrić, koja se pojavila kako bi odala počast svojoj preminuloj voljenoj prijateljici. 

- Prošle su tri tužne godine od odlaska naše najdraže tetke i sestre - piše u čitulji.

Našu slavnu glumica Milenu Dravić su svi voleli, imala je kultne uloge u filmovima i serijama, a svi je se sećamo po tumačenju lika u ,,Gospođi ministarki", potom u ,,Zoni Zamfirovi", ali i mnogim drugim ostvarenjima na platnu. Milena je tumačila i neke od glavnih uloga u serijama, a njene replike se i danas prepričavaju među mlađim generacijama. 

Republika

Foto: printscreen

Milena Dravić i Dragan Nikolić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading