EMINA JAHOVIĆ NAŠLA NOVOG DECKA!? Evo ko je MUŠKARAC koga pevačica SADA zove DUŠO! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

14.10.2021

06:30

Popularna pevačica Emina Jahović o svom privatnom i ljubavnom životu ne diskutuje javno, a sada je objavila fotku koja je izazvala brojna šuškanja na temu njenog ljubavnog života.

instagram.com/yaemina

Emina retko kad spominje muškarce u svom životu

Popularna pevačica Emina Jahović o svom privatnom i ljubavnom životu ne diskutuje javno, a isti nekako uvek bude u epicentru pažnje medija i znatiželjnih fanova koji je prate u korak. 

Opšte je poznato da popularna pevačica prolazi kroz buran razvod sa njenim bivšim suprugom Mustafom Sandalom, koga je inače tužila za ne plaćanje alimentacije. Iako je posle razvoda ljubavni život Emine Jahović bio predmet nagađanja, ali ona je u jeku celog haosa novom objavom totalno uzburkala medije.

Naime, ona je objavila na svom "Instagramu" fotografiju markantnog Turčina koji je trenutno veliko ime u svetu mode i čestitala mu rođendan, nazvavši ga "dušo".

printscreen

Emina čestitala rođendan markantnom muškarcu

Moguće je da se radi o prijateljstvu, ali bez obzira što Emina retko kad spominje svoje partnere u javnosti, ovaj pevačin gest je ipak izazvao razne spekulacije da joj u ljubavi cvetaju ruže.

Komentari (1)

Loading