NAKON GUBITKA OCA, OSTAO MU JE SAMO ON! Šako Polumenta u zagrljaju brata: TI SI MOJ ŽIVOT! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2021

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šako Polumenta se uvek trudio da svoju porodicu drži podaleko od reflektora, i od očiju javnosti, međutim sa poslednjom objavom pevač je dirnuo mnoge.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Šako Polumenta prošle godine se susreo sa velikim bolom

Šako Polumenta se uvek trudio da svoju porodicu drži podaleko od reflektora, i od očiju javnosti. Pored toga što je pevač često bio pod budnim okom medija zbog skandala čiji je bio akter, javnost i dalje nije bila upućena u njegove porodične odnose.

Međutim, ove godine Šako se susreo sa velikim bolom, kada je njegov otac preminuo, te pevač nikad nije krio da prolazi kroz težak period, i da mu je porodična tragedija izuzetno teško pala. Sada je pevač Šako Polumenta novom objavom pokazao koliko mu znači porodica, te je objavio fotku sa bratom, koja je dirnula mnoge njegove pratioce.

 

U opisu fotke, pevač je napisao :


- Ima li sta ljepse na svijetu nego rodjenog brata ovako zagrliti. Samo cu reci da slika ne moze da sakrije izraz srca,ljubavi,zadovoljstva,srece i stvarnosti da si ti moj zivot i ucitelj zivota brate moj. Sad si otac,majka,sestra,brat,drug i prijatelj - a ispod fotke, saamo su se nizali komentare pohvale na račun Šaka, koji dosta drži do porodičnih odnosa.

Podsetimo, folk pevač Šako Polumenta je dospeo u epicentar skandala kada se u skandaloznom videu se obratio tada maloletnoj devojci Mini Vrbaški, koja je ovaj degutantni video objavila na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading