LUNA I MARKO ISKEŠIRALI 160.000 EVRA ZA STAN KOJI SADA OPREMAJU: Par otkrio detalje nove nekretnine, a evo šta je ZABRANJENO! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković kupili su novi stan na Bežanijskoj kosi, a sada su krenuli u potragu za novim nameštajem, dok su u opremanje novog stana poveli i svoje pratioce sa Jutjub kanala.

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko MIljković opremaju novi stan

Rijaliti par, a sada i supružnici Luna Đogani i Marko MIljković počastili su sebe novim stanom na Bežanijskoj kosi, za koji su iskeširali oko 160.000 evra, a sada su u fazi opremanja nove nekretnine.

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko MIljković u potrazi za novim nameštajem

Oni su na svom Jutjub kanalu snimali potragu za idealnim nameštajem, a društvo im je pravila ćerka Mia.

- Trenutno nam je prioritet da nađemo kauč i krevet. Bitno nam je da imamo gde da spavamo i leškarimo do mile volje. Važno nam je da to bude lepo, zanimljivo na oko, da se uklopi sa ostatkom nameštaja, ali i da bude dobro, kvalitetno, kao i da se uklopimo u cenu. Ja bih najviše volela da sve to bude u kraljevski plavoj boji - ispričala je Luna, a Marko je dodao:

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko MIljković biraju nameštaj za novi stan

- Već smo angažovali čoveka koji nam radi stolariju. Sve ćemo to da snimimo jer želimo sa vama da delimo sve lepo što nam se dešava, a ovo su nama jako važne stvari. Već je projektovano sve što ima veze sa ulaznim delom, garderoberom u hodniku i spavaćoj sobi, ali i prostor oko TV-a i kuhinja.

- Čekamo dan kad će nam dati ključeve novog stana jer zgrada još uvek nije useljiva. Kako smo se dogovorili sa investitorom, krajem novembra bi trebalo da dobijemo ključeve, a onda kreće pun gas da ubacimo sve ono što smo kupili. Trebalo bi da se uselimo polovinom decembra ili najkasnije za Novu godinu.

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani želi ogledalo u spavaćoj sobi

Njih dvoje su se složili oko svega, osim oko jedne stvari, a to je ogledalo u spavaćoj sobi. Iako je Luna poželela da ima ogledalo, Marko je bio izričit da im ono nije potrebno i da je u sobi ogledalo zabranjeno.

Iako je Luna htela ogledala u spavaćoj sobi, od toga nema ništa. Ogledala mogu u hodniku i bilo kojoj drugoj prostoriji, osim u spavaćoj sobi. Kad se spava nema ogledanja - rekao je MIljković kroz smeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Irena

13.10.2021 15:11

Nista lepse nego opremati svoj stan uzivajte

Odgovori 10 22
Vladimir

13.10.2021 20:29

@Irena - Opet stan bez terase.

Odgovori 20 3
Tanja

13.10.2021 15:35

Svu sreću u opremanju novog stana ...i naravno da uživate u vašem porodičnom gnezdu sa preslatkom vašom kćerkicom ...srećno Miljkovići

Odgovori 8 20
Mirjana

13.10.2021 16:51

U zdravlju i veselju da se uselite i samo napredak da imate!

Odgovori 4 20