SVI PADOVI LEPE BRENE: Pevačica pravi hit na društvenim mrežama, NASMEJALA Srbiju do suza i poslala važnu poruku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.10.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena poznate je po svojoj muzici, ali i po svojim padovima na bini. Klip koji se pojavio na društvenim mrežama nasmejao je celu Srbiju.

Republika

Foto: prinstcreen/Happy TV

Lepa Brena

Jedna od najvećih zvezda estrade Lepa Brena popularna je, kako svoje fantastične muzike, tako i zbog svojih padova na koncertima.

Naime, na društvenoj mreži tiktok pojavio se video koji je mnoge nasmejao, ali i podsetio na Brenine ispade. 

Pad Lepe Brene, koji je definitivno svima ostao najupečatljivi jeste onaj kada je u pokušaju da što više zamahne nogome sebe udarila u glavu i tako se sručila na binu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Bilo je tu još mnogo nesrećnih dešavanja, a u videu možete pogledati kako je to sve izgledalo. Ono što je definitivno najbitnije, to je Brenin stav po pitanju padova, a na jednom koncert pevačica je to objasnila ovako:

- Važno je ustati!

Jedno je sigurno, jako nam je drago što se Brena uprkos svojoj smotanosti nije previše povredila, te još uvek možemo da uživamo u njenoj muzici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading