DIDI DŽEJ PRVI PUT O JOVANI JEREMIĆ: Pevačica otkrila MISTERIJU pada Instagrama, a o voditeljki Pinka imala je jedno da poruči! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

11.10.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Didi Džej je u iskreno intervju za portal Republika.rs otkrila sve novosti iz njenog života, osvrnula se na pad društvene mreže Instagram, a onda smo je upitali za mišljenje o voditeljki Jovani Jeremić.

Republika

Foto: youtube.com/Didi J

Dijana Janković otvorila dušu

 

Planetarno poznata pevačica Dijana Janković poznatija kao Didi Džej oduvek je bila na meti medija i paparaca, a kako je sigurna u sebe, ona je odlučila da svoju karijeru gradi van granica Srbije, a kako je otkrila u razgovoru za Republika.rs uskoro je čeka promocija svetskog hita koji pretenduje da bude već sada ozbiljan hit. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Dijana je nedavno na svom Instagram profilu objavila nekolicinu fotografija sa snimanja spota, a uskoro će sve biti završeno, te će svoj novi projekat lansirati na svetsko tržište, a otkrila nam je i da će imati promociju u Americi. 

Dijana, da li je svetska pandemija koronavirusa uticala na tvoj biznis i karijeru u inostranstvu?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Korona je jako usporila moju američku karijeru, ali i dalje se trudim da radim na projektima koliko je to moguće u ovim uslovima, radim zaista punom parom - govori Dijana za Republika.rs i otkriva da će uskoro vernoj publici predstaviti novu pesmu i spot:

Da, planiram uskoro da izbacim spot koji sam snimila nedavno u Majamiju sa Andre Drumondom, biće to veliki napredak u mojoj karijeri, spot bi trebalo da izađe jako brzo i planiram svetsku promociju!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Dijana Janković o Jovani Jeremić!

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je dobila pitanje da iznese mišljenje o jednoj javnoj ličnosti koju nikada više ne bi pozvala u svoju emisiju. Harizmatična voditeljka nije želela da otkrije direktno ime pevačice, ali je sve vreme aludirala na Dijanu Janković, s obzirom na to da je čak i opisala da ju je jednom pozvala, te da je sa njom tada gostovao i kolega Miki Mećava. Dijana se do sada nije oglašavala na ovu temu, a mi smo je upitali za komentar, na šta nam je ona kratko poručila.

- Nemam komentar zaista - bila je odsečna Dijana. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dijana Janković odgovorila Jorani Jeremić

 

Pad Instagrama uplašio Dijanu Janković!

Pevačica Didi Džej na društvenoj mreži broji preko 3 miliona pratilaca, koje svakodnevno obraduje novim fotografijama, koje uvek izazivaju veliku pažnju kako njenih obožavaoca, tako i medija. Međutim, nedavno je Instagram ,,pao", zbog čega su se estradni umetnici uplašili. Dijana je za portal Republika.rs prokomentarisala i kako je taj dan uticao na nju. 

Didi nam je otkrila da je baš na taj dan dobila 3 miliona pratilaca, a odmah potom je Instagram bio onesposobljen. 

Istog dana kada sam dobila 3 miliona Instagram folovera Instagram je pao, osećala sam se kao da sam odsečena od sveta - bila je iskrena Didi za Republika.rs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading